Sorselemzés

Az előző témáktól eltekintve nagyon sokan hívtok fel azzal a kérdéssel, hogy mi is az a sorselemzés? Hogy az konkrétan mire jó, mit jelent, mit látunk meg belőle, és hogy az adott helyzetünket jól átláthatjuk -e vele.

Nos erre a válaszom ez a bejegyzés, hogy ezeket a felesleges kérdéseket elkerüljük, és Te is tájékozottabb légy, esetleg ha most szeretnél keresni sorselemzés miatt, akkor jó ha tudod, hogy mi is a sorselemzés valójában.

A sorselemzés jóval messzebb nyúlik annál, mint gondolod, hiszen egészen a reinkarnációig vezethető vissza. Mi fizikális szinten porhüvelyben vagyunk jelenleg, ez az állapot műló, de a lélek nem vész el. Halálunk után egy ideig mindenképpen nem születhetünk le újra, viszont ha eltellik ez az idő, akkor leszületésünk előtt tulajdonképpen a lélek megkapja a további úgymond feladatait, és azokat a lehetőségeket, amelyekben leszülethet. Magyarul megtudja a karmáját és a feladatát és választhat ha minden igaz három életszituáció között. A leszületés előtt ezt eldöntvén elindul a fizikális szintre jövő folyamat, tehát magyarul megfogan, megszületik, elindul a földi fizikális szintű élete. Igen ám, de amit felvállalt, azokat a főbb dolgokat el kell érnie, viszont azt, hogy a felvállalt dolgokig hogyan jut el, az nincs megszabva. Itt jön életbe a sors, azaz hogy melyik uatat járod, nem az a lényeg, hogy honnan jöttél, hanem az, hogy merre tartasz, és hogy azt a célt milyen módon, milyen eszközökkel éred el.

A sorselemzéssel elmondom, hogy miket vállaltál fel, hogy merre tartasz, és hogy milyen lehetőségeid vannak.