Telefonos jóslás

Az az ember aki a mai modern kori világban kíváncsi a sorsála, jelenére avagy a jövőjére, és úgy gondolja, hogy sem ideje sem energiája nincsen arra, hogy jóst keresgéljen magának, az Ő számára is ajánlott megkeresnie a jóslás24 vonalán engem, vagy kollégáimat, hiszen a nap 24 órájában minden kérdésre azonnali választ és segítséget tudunk adni. Nem kell kimozdulnia a lakásából, a munkahelyéről, nem kell a kellemetlen találkozások miatt aggódnia a jelenlegi járványos időszakban sem.

De most sok mindenkiben felmerül a kérdés, hogy ez a jóslás hogyan is működik telefonon? Erről most tájékoztatni foglak titeket.

A sorsáról a érdeklődő, jósoltatandó ügyfél felkeresi a jóslás 24 vonalát, és a kívánt jós melékét tárcsázva azonnal találkozhat akár velem a telefon kagylón keresztül. A jóslás nem személyes, de közvetett hangvételű, ám báron ahhoz, hogy az ember tisztábban lássa az Ön jelenlegi helyzetét szükségeltetik azért egy egy információ. Ezek nem mássak, mint az Ön keresztneve és a születési dátuma, vagy betöltött életkora. Az sem árt, ha esetleg már tudja, hogy konkrétan mi az a téma, amely érdekli Önt. Amennyiben konkrétan még nincsen kérdése, úgy sorselemzést tudunk végezni, amely kapcsán minden főbb életterületet átvizsgálunk, és esetleges kérdéseire azonnal választ is tudunk adni. Amennyiben még nem jósoltatott, de szeretné tudni, hogy mi vár önre, a fényképem alatti melléken keressen bátran, és tegye fel kérdését, éjjel nappal elérhetőek vagyunk.