Szerelmi jóslás

A jóslás egy nagyon egyszerű módja annak, hogy megtudjuk azt, hogy mi vár ránk. Mi az, ami akadályoztathat bennünket, mi az ami minket blokkol, mi az ami a nehéz helyzetek során mankóként a mi megsegítésünkre szolgál. Az ember hamar kerülhet olyan kilátástalan helyzetbe, amely kapcsán nehezen vagy szinte nem is nagyon talál kiutat egyedül. Vannak az embernek barátai, de nem olyan egy baráti tanács, mint egy jós tisztán előrelátása.

Az élet minden területén alkalmazható a jóslás, hiszen minden életterületen lehetnek el vagy fennakadásaink, blokkjaink. Mégis talán a legnehezebb életterületünk a szerelmi élet, vagy a párkapcsolat. Nem egyszerű eldönteni, hogy kivel alakítsunk párkapcsolatot, ha viszont megvan a személy, akkor a vele lévő párkapcsolat kialakításában is lehetnek gondjaink. Ha létesült a kapcsolat, egy idő után az is kezd ellaposulni, és jogosan gondolkozhatunk afelé, hogy ezt a kapcsolatot érdemes-e megnézetni, megvizsgáltatni egy jóssal?

Szerelmi jóslást olyan esetben is lehet alkalmazni, amikor nem vagyunk abban biztosak, hogy az adott személy szeretne-e velünk kapcsolatot, tehát megnézzük, hogy alakulhat-e ez a kapcsolat. Vagyis nem kifejezetten meglévő kapcsolat esetén lehet vizsgálni.

Amikor szerelmi jóslást végzek ugyan úgy használom a cigány kártyát, de használom a szerelmi tarotot is, és ha arról van szó, hogy konkrét kérdés van, csak- csak oda nyúlok az ingámért is.