Megérzés

A mai témánk egy kicsit távolabbi a totemállatoktól, de azt hiszem, hogy az utóbbi időszak margójára mindenképpen el kell mondjak egy pár szót nektek, a megérzésekről.

Sokan kerestek fel úgy, hogy márpedig az ő megérzése ez és ez, és az sosem szokott csalni. Nos akkor beszéljünk most nyiltan, mi is az a megérzés? A megérzéseink olyan megmagyarázhatatlan belső megsegítések, amelyek során a belső énünktő információt kapunk egy adott dologgal vagy üggyel, akár kérdéssel kapcsolatban. Lehet szó érzelmektől kezdve egy lakás eladásáig, én azt látom, hogy szerencsére minden helyzetben helyét állóan lehetnek megérzéseink.

Nos ez igaz, viszont mi van abban az esetben, amennyiben én nem kapok információt a belső hangomtól? Nos ami azt illeti, ezt nem lehet siettetni, ezt nem lehet gyakorolni, működésbe léptetni, vagy éppen kikapcsolni. Ez egy nagyon összetett dolog, ami során azt gonolom, hogy sokszor talán az ember hálásabb, ha nem kap instrukciót a belső hangjától. Ugyanis ezek az információk álltalában sokkal ellentétesebb vizen eveznek, mint amit mi alapvetően tennénk vagy gondolnánk általában. Bár nem minden esetben, de ha egy pro és kontra a mi véleménnyünk és a belső megérzésünk, na akkor nagyon nehéz eldönteni, hogy merre fele haladjunk. A megérzéseinkre való hallgatás már egy sokkal nehezebb dolog, ajánlom szakértő felkeresését a témával kapcsolatban, kifejezetten várom hívásod ilyen jelegű megkeresés esetén is, szívesen segítek.