Lelki tanácsadás

Spiritiszta tanácsadó vagyok, ami azt jelenti, hogy azzal a belső rejtett tudással, ami bennem van, azzal segítem az ügyfelem. Tehát jóslással, különféle mágiákkal, és útmutatásokkal állok rendelkezésére. Viszont vannak alkalmak, mikor nem csak kifejezetten erre van szükség.

Minden embernek van egy olyan barátja, családtagja, ismerőse, esetleg olyan személy az életében, aki mellette áll, meghallgatja problémáit, és mindenféle érdek nélkül igyekszik elvonatkoztatni és megfelelő lelki tanácsot adni.

Sajnos ezek az emberek általában nem biztos, hogy megérdemlik, hogy az adott személy ilyen erős bizalmi kapcsolatot ápoljon vele, kiadja neki lelki gondjait, fájdalmait, hiszen sajnos az emberek nagy százaléka nem igazán tud ezzel élni, hanem sajnos inkább visszaélni. Tehát egy darabig nagyon szépen hallgatnak a dolgokról, és jó tanácsokat adnak, de végül úgyis előbb vagy utóbb kiszivárognak a dolgok.

Vannak olyan emberek is, akik pont emiatt a visszaélés miatt nehezen, vagy szinte nem igazán nyílnak meg senkinek.

Itt jön képbe az én szerepem. Hiszen Én kifejezetten lelki tanácsadással is foglalkozom. Ami azt jelenti, hogy a spiritualitás feltárása mellett nagyon fontosnak tartom a lélek ápolását is. Ügyfeleim számára alázattal állok lelki gondjaik előtt, és úgy adok tanácsot, hogy azt közben spirituális szemmel is vizsgálom. Ezáltal biztos vagyok benne, hogy a legjobb tanácsot kaphatja tőlem. Illetve biztos lehet ügyfelem arról, hogy számomra a titoktartás mindenek felett a legfontosabb, így ha esetleg szüksége van lelki tanácsadásra, várom hívását.