Jövőbe látás

Ami azt illeti a numerológia végéhez értünk, és nagyon sok kérdést kaptam eddig azzal kapcsolatban, hogy mégis hogyan vagy miképpen tudunk a jövőbe látni úgymond egyszerűen.

Nos egy újszülött, kis babánál, fiatalabb személynél érdekes lehet a numerológia, hiszen a számjegyeit összeadván nagyon sok mindenre fényt lehet derítteni, mutat a személyiségéről, a viselkedésjelleméről, a párkapcsolatai sikerességéről, az anyagi és sikerbéli ranglétrán való elhelyezkedéséről, bolygói még arról is árulkodnak, hogy egészségügyi állapota milyen lehet, mik a hajlamossági betegségei, és hogy mi az amir vigyázni kell, vagy csak jó odagfigyelni.

A jövőbe látást úgy tudnám jellemezni, hogy azt a halandó ember nagyon könnyen megteheti, egy olyan személy segítségével, aki képes ennek a tudásnak a bírtokában lenni, és megfelelően alkalmaznia azt. Viszont ne felejtsük el azt sem, hogy mi vagyunk az életünk vezetője, tehát nagy részt mi alakítjuk azt, hogy az életünk melyik irányban halad tovább, hiszen a sors mindig hoz fel válaszutakat, amelyeket ilyenkor érdemes, akár a segítségemet kérve megvizsgálni, hogy vajon merre érdemesebb elindulni. Nyislván nem én fogom meghozni a Te döntésed, de a tisztábban látás, és érthetőbbségben szívesen állok a rendelkezésedre.

Önmagad viszont tudatlanul ne bocsátkozz jóslatokba, nem támogatom, ha otthon bármiféle jóseszközzel elkezdesz szórakozni, hiszen az nagyon fontos, hogy ezek a dolgok nem játékok! Tehát kifejezetten nagyon oda kell velük figyelni, hiszen a megfelelő jóseszközöknek ugyan olyan energetikai szintjük vannak, mint nekünk embereknek.

Jövőbe látásért fordulj bizalommal hozzám!