Jósok látók médiumok

A mai napon egy különleges bejegyzéssel érkezem hozzátok, azt nem mondhatom ugyan, hogy ez egy mindennapi téma, hiszen nagyon sokan szkeptikusak a jóslással, a jövendöléssel, az álomfejtéssel az egész ezotériával kapcsolatban is. Nagyon sokan olyan erősen szkeptikusok, hogy a horoszkópban sem hisznek, amivel nincs is semmi probléma ugyan, de nagyon fontos dolog, hogy ettől függetlenül, még ha nem is hiszünk bennük, valós és létező tények.

A tudomány is bebizonyította, hogy léteznek szellemek, illetve azt is be bizonyította a tudomány, hogy az agyunk hulámokat bocsájt ki önmagából, és ezeket a hullámokat be is lehet folyásolni, ezáltal gondolati befolyásolással hathatunk a másik félre mint gondolati, mint érzelmi és lelki szinten is a fizikális sík mellett. Táplálhatunk belé tehát érzelmeket, ghondolatokat, de cselekvést is.

Tehát a szkeptikusság nem bűn, de mondhatni majdnem egyenlő a tudatlansággal, hiszen azt gondolom, hogy nem szabad eltántorítani az spiritualitás fele érdeklődőket az erre az útra való rálépésben.

Viszont ezzel szemben vannak olyan dolgok is, amit a tudomány nem igazán ismer el, ilyen például a jóslás is, bár ez nem olyan cselekvés, amely tudámony alapokon működik, mégis számtalanszor végezzük mi jósok ezt, és mindannyiszor be is cselekszik ez a jóslat, így ezt is elismerhetné a tudomány., mint a jósláson kívül nagyon sok más dolgot is,