Inga II

Ahogyan megígértem nektek, a mai napon az ingáról fogok egy kicsit részletesebben beszélni. Ingákból nagyon sok fajta van. Létezik többféle anyagból, létezik többféle formában.

Vannak réz ingák, de készülnek kristályingák is. Vannak olyan ingák, amelyek nyakláncként is funkcionálnak, ezek azért jók, mert teljesen át tudják venni a viselője/használója energiáit. Léteznek angyalhívó ingák, ezek talán kicsit pozitívabb kialakításúak, igényesebbek, kellemesebbek, talán emiatt is vásárolják sokkal többen.

Rendeltetésre mindegyik ugyan arra használható, “tudásban” egyik sem több vagy kevesebb. Csupán azért van ennyi féle inga, hiszen minden ember más és más, így mi spirituális emberek is más és más igénnyel nyúlunk egy egy mágikus tárgyunk kinézete felé. Nagyon sokunk úgy választ ingát, hogy az oltárához passzoljon, bár én mindig abban hittem, hogy a mágikus tárgyaink választanak ki minket, és nem mi a mágikus tárgyainkat.

Rézingákat tekintve létezik csepp, spirál, kis-és nagy inga. Javaslom, hogy amennyiben szeretnél egy ingát, menj el egy ezo boltba, és nézegesd meg a kínálatot.